lunes, 26 de noviembre de 2007

preparats pel derbi!!!!



ja tenim aqui el partit més esperat de l´any, el partit que tots esperem desde l´inici de la lliga, i aquest any l´equip esta a punt per rebre el rival més odiat, aquell que patim dia a dia, aquell que constanment intenta menysprear-nos, aquell que intenta imposar el pensament unic a catalunya............a guanyar pericos!!!!!!!!
i a més, la classificació d´aquest any fa que el derbi encara sigui més excitant, ja que una victoria ens posaria per davant d´ells, i ben afermats a la zona champions.

segur que l´ambient sera d´autentic derby, i el club un cop més esta fent esforços per tenir una graderia impressionant, i és molt important que les entrades a meitat de preu del socis, vagin a caure en mans d´altres pericos, per molt que tots tinguem amics culers, no els donem les entrades a ells, solament a pericos!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

serà difícil portar-se la victoria, pero be,l'ekip esta molt be i aixo es un punt a favor nostre. Aixi k tots a Montjuic!!!!!!!

salutacions

Stubbins dijo...

Ja era hora viure un ambient d'autèntic derby a Barcelona.

Molta sort demà.

futbol blanc-i-blau dijo...

stubbins crec q en el fons tu ets una mica perico,no?

Albert Olivé dijo...

Sens dubte que també tens tota la raó. Avui Montjuic ha presentat una molt bona entrada perica. L'ambient d'abans del partit, tot i que potser ho trobaràs exagerat m'ha semblat de lo millor que he vist en partits de l'Espanyol, comparable a la final de Mestalla. Després l'ambientació ha baixat, però això va lligat amb el joc dels nostres jugadors. A la que han tornat a crear jugades i entrar en el partit hem sigut els de sempre, els de tots els partits, una gran afició.

La victòria no ens l'hem emportada, però un empat després de veure la primera part que hem fet, és molt important i més savent que és a ells a qui els hi toca la moral que els hi haguem remuntat el partit.

Ens anem veient per aquest mòn de blogs.

futbol blanc-i-blau dijo...

albert penso con tu en el referent a l´ambient potser millor q en una de les final q s´han jugat ultimament no ho se, però segur q millor q per exemple partits a priori més importants com van ser la semifinal de la uefa contra el werden bremen o el partit contra el benfica.