jueves, 23 de agosto de 2007

comença la lliga


doncs si, ja ha arribat el cap de setmana que comença la lliga, la última lliga que jugarem a montjuic!!!ja veurem com sera aquesta temporada, pero podem ser optimistes, l´equip que tant ens va il.lusionar l´any passat s´ha quedat practicament al complert. i les incorporacions semblan ser prou bones. l´unic forat que queda per omplir es la baixa de pandiani. jo soc molt i molt optimista i l´inici del calendari no es molt dur, així que pot ser un bon inici de lliga que ens marqui la resta del campionat.

del real valladolid no ens podem fiar gaire, tot i que acaba de pujar de categoria i que no ha fet gran incorporacions noves, el fa perillos el fet de que mante l´equip que l´any passat va arrasar a la segona divisio. recordem que l´any passat el primer partit de lliga el vam perdre contra un equip també nou a primera, el nastic.

i esperem tenir un bon ambient a l´estadi, tot i que l´horari no es el millor. i segurament les dates en les que estem faran que tinguem visita de seguidors castellans que sempre dona ambient el tenir la grada visistant amb gent.

2 comentarios:

Stubbins dijo...

Bona sort per aquesta temporada!!

Crec honestament, que no pasareu cap angunia. S'ha mantingut el bloc de l'any passat i les noves incorporacions semblen solvents. A mi m'agrada sobre tot "Lola" Pel que l'he vist, podria convertir-se en la gran revelació del campionat.

Salutacions.

futbol blanc-i-blau dijo...

esperem que sigui com dius i ens vagi bé la temporada.
respecte a lola crec que a tots els pericos ens ha donat bona sensació.