domingo, 5 de agosto de 2007

finalitza la gira britanica


despres de 10 dies per les illes britaniques l´equip ja ha tornat a casa. els resultats dels amistosos com ja sabeu han estat una victoria (glentoran), una derrota (bolton) i dos empats (coventry i derby). l´important no son aquets resultats, l´important es que l´equip ja ha començat a agafar rodatge per començar la lliga el proper diumenge 26. tambe cal resaltar el fet de que cap jugador ha tornat lesionat, hauriem d´estar contents d´aquesta noticia donat la manera de jugar els amistosos dels jugadors anglesos, a anglaterra encara jugan futbol del de veritat, amb contundencia i sense manies ni floritures. ara toca una gira una mica mes curta per holanda. i relacionat amb aquestes gires, tal i com vaig llegir a pol, per que no ens apuntem a la intertoto?ja q s´han de jugar partits amistosos, no seria millor fer-ho amb algun premi final com seria jugar la uefa?

2 comentarios:

Stubbins dijo...

Els equips britànics no entenen de partits amistosos. Ahir sense anar més lluny, Gerrard li va fotre un directe de dreta a un del Feyenoord, que ni Lennox Lewis.

Bon blog, t'animo a continuar-ho.

T'agraeixo el teu enllaç a BCN REDS. Com no, t'enllaço en el nostre blog.

Bona sort per aquesta temporada. Endavant Espanyol.

futbol blanc-i-blau dijo...

moltes gracies stubbins!!!

em va agradar molt el teu blog, de fet m´encanta la cultura futbolistica britanica.i el liverpool es el millor exemple d´aquesta manera d´entendre el futbol. pero ho sento pero els reds no son el meu equip britanic preferit, l´equip dels meus amors es l´hibernian d´edinburgh.ja se que no dona alegries pero que hi farem!