martes, 30 de octubre de 2007

peça de col.leccionista



l´altre dia tafanejant per una llibreria amb llibres i revistes de segona mà i antics vaig trobar aquesta joia, una revista anomenada "vida deportiva" del 17 d´abril de 1951, en ella es parla del derby entre rcd espanyol i bar$a jugat el dia anterior al mític estadi de l´avinguda de sarrià, i destaca el resultat, 6-0 a favor nostre!!! molts de nosaltres ja hem sentit parlar d´aquest partit, però és cert que segurament no se l´ha donat tanta importància com realment té. algu es pot imaginar
fer un 6-0 en el derby? esta clar que moltes alegries així no em tingut al llarg de la nostra història, així que no esta malament recordar-ho de tant en tant.segurament el fet de què el mitjans de comunicació a casa nostre estan manipulats fa que aquests records no surtin tant com per exemple el 5-0 que va fer el bar$a de cruyff al madrid, que abans de cada madrid - bar$a d´una manera o altre apareix a la televisió o als diaris. però bé, per a la història quedara que gràcies a dos gols de grau, dos d´arcas, un de macet i un altre d´egea vam aconseguir un resultat historic. i com a curiositat final la revista em va costar solament 3 €, i pels pericos aquesta història no té preu.

2 comentarios:

Barcelona Blanquiazul dijo...

Toma joyaza que te has llevado por un precio ridículo.

A veces no es el precio, sino la singularidad del objeto lo que cuenta. Esta es una de esas ocasiones.

Saludos y gracias por comentar en mi blog!

Guim dijo...

Ja goig trobar reliquies blanc i blaves en llibreries, paradetes o antiquaris. I si només costen 3€ encara fa més il·lusió. Guarda bé aquest record.

Salutacioons perico!